Петър Москов: Премиерът да нареди на службите да разкрият връзките на Възраждане с Русия

Истинският проблем с партия Възраждане  не е липсата на възпитание на нейния лидер, а че служи на чужд държавен интерес. С поведението си Възраждане  разрушава българския общественополитически живот, за да направи държавата ни слаба и лесно достъпна за руско  влияние.

Задачата на българския министър председател, не е да сезира прокуратурата за език на омразата, а да използва дадената му от конституцията власт, за да защити ефективно независимостта на България и на българския политически живот, като нареди на службите да разкрият механизмите, по които Възраждане обслужва интересите на  Кремъл и Русия. 

Това заяви лидерът на партия КОД Петър Москов в Сливен днес.  Поводът за посещението на Москов в Сливен е учредяването на областна организация на КОД в града. За председател на КОД в областта беше избран бившия областен управител на града от Реформаторски блок Димитър Сяров, а за негови заместници Георги Мавродиев и  д-р Мая Миланова. КОД има задачата да защити ценностите и мечтите на истинските десни гласоподаватели в Сливен и областта, които бяха изоставени от всички останали партии, заяви пред журналисти Димитър Сяров. Той съобщи, че представители на партията вече водят разговори за начините, по които КОД ще участва в предстоящите местни избори, но окончателните решения ще се вземат по-късно.