Понякога една битка трябва да се води няколко пъти, за да бъде спечелена

Цветана Йотина

Цветана Йотина говори на пресконференцията за представянето на политическата декларация на КОД.

Всички ние живеем тук и сега и искаме промяна. Как да стане това? Всеки от нас би трябвало да направи нещо. Една сентенция казва: “Ако искаш нещо да се промени, направи го сам, защото друг не би могъл да го направи.“

Има много други десни партии, да. Колежката зададе въпрос “Къде сте вие?”. Естествено – в дясно.

Някак си дясното се разми. Затова КОД ще даде възможност десницата в България да се възроди. Десницата в България да управлява.

Надявам се и вярвам, че един ден България ще бъде управлявана от консервативна партия. Искам да ви оставя с този цитат: “Понякога една битка трябва да се води няколко пъти, за да бъде спечелена”.

Г-жа Цветанка Йотина е родена на 26 юни 1953, в Кюстендил. По образование е икономист. Омъжена, с три деца. Кмет е на Община Мирково от 2007 г. до настоящия момент. Тя е човек, който се бори за това, което иска и чрез действията си показва, че всичко е възможно. Има ясна представа за желаните бъдещи резултати, за начините за тяхното постигане и най-важното – със знание и умения организира и мотивира хората така, че те да следват избрания от нея път като свой. Има способността да показва добра преценка и разбиране на ситуациите. Човек, който може да разбере всеки. Думата, която напълно описва г-жа Йотина е ЛИДЕР.