Ваньо Шарков: Политици, които наричат предприемачите и хората,които произвеждат „спекуланти“ са пещерни комунисти

Зад паравана „Няма ляво, няма дясно“  политиците „необяснимо“ забогатяват, докато истинските предприемачи и производители са систематично тормозени от ненужни регулации и ограничения.

Лъжа е, че няма ляво, няма дасно. Лявото е бедност и подчинение, дясното е богатство, независимост и просперитет. Тази лъжа обслужва икономическата и политическата върхушка в България. За тези хора е най-удобно всички да са бедни и зависими от помощите и подаяния, които те раздават от държавната хазна. Така си осугиряват послушание и подчинение.

Истината е, че десните управления дават свобода на икономиката и водят до бързо натрупване на печалби в условията на конкуренция. Това осигурява просперитет и независимост на гражданите, пълни хазната, дава възможност за отделяне на повече пари за нуждаещите се и гарантира повишаване на пенсиите.

Тъжното е, че в България, политиците полагат огромни усилия това да не се случи и блокират всякакви възможности за провеждане на полезните за хората десни политики. Зад паравана „Няма ляво, няма дясно“  политиците „необяснимо“ забогатяват докато истинските предприемачи и производители са систематично тормозени от ненужни регулации и ограничения.

Лявото управление е просто раздаване и преразпределяне на държавните пари. Точно това е огромната машина за производство на корупция, а за съжаление, всички правителства през последните години у нас, включително и на ГЕРБ, и на ПП, БСП и ДБ, както и всички служебни кабинети на Радев, правят точно това. И докато раздават произведените от българските гражданите милиарди на приближени фирми, като Лукойл, за пенсионерите и нуждаещите се отделят само дребни левчета, а цените в магазините растат, защото истинските производители остават все по-молко.

Политици, които наричат хората на труда, производителите и предприемачите „спекуланти“ са пещерни комунисти, прекостюмирани като социалисти или неолиберали.

Целта на КОД е създаване на мощен десен съюз, който да наложи истинско дясно управление, за да повиши драстично доходите на българите, защото  пътят към просперитета са високите доходи, а не дребните помощи. Богати са обществата, които имат голяма покупателна способност, а не ниски цени в магазините.  Когато левите политиците се опитват да лишават производителите от печалба, всъщност лишават потребителите от качество и избор. Унищожаването на производителите е майка на мизерията.

Дясно управлени означава високо производство, свободната конкуренция проспериращи граждани.

Като държава и територия имаме всички ресурси и условия да бъдем богати и проспериращи. Огромната пречка за това е вече столетното ляво управление.