Предизборна платформа на Национално обединение на десницата

Национално обединение на десницата е съюз между политическите партии „Консервативно обединение на десницата“, „Български земеделски народен съюз“, „Български демократически форум“ и „Средна европейска класа“. Ние заставаме зад изконните десни ценности обединение на нацията зад единен национален идеал, отстояване на десните идеи за защита на работещите решения, на нормалността в живота на хората, на градивните политики в обществото и на християнските ценности, които ни характеризират като част от Европейската цивилизация.

Национално обединение на десницата е единствената политическа формация с ясна дясна програма и цели. Целта на нашето обединение е да бъдем алтернатива на формиращия се фронт на новата либерална левица, включващ дори политически субекти, определящи се като десни. Водени сме от убеждението, че десните хора са излъгани, а дясното се подменя от социалисти, изграждащи псевдо капитализъм в условия на либерален модел. Вярваме, че натрапваните леви либерални идеи са пагубни за националната ни общност, тъй като противопоставят хората от различни социални групи едни срещу други етнос срещу етнос, деца срещу родители, хора с една сексуална ориентнтация срещу хора с друга, политици срещу граждани. Ние, в Национално обединение на десницата вярваме, че това противопоставяне руши всичко, което прави едно общество здраво, независимо и проспериращо.

Петър Москов, КОД и Николай Ненчев, БЗНС

Национално обединение на десницата е проевропейска политическа формация защитаваща ЕС:

  • основан на европейската християнска цивилизация и нейните ценности
  • който е общност от достойни суверенни нации, обединени в солидарно усилие за просперитет и нарастващо благоденствие.
  • С ясни географски, културни и икономически граници.

Основна политическа цел на Национално обединение на десницата е:

България да стане богата, просперираща държава с инициативни и богати граждани. И тази политическа цел ще се реализира чрез:

  • Възстановяване на държавността, реда и личната сигурност
  • Връщане на икономическата свобода
  • Налагане на консервативен социален модел, основан на лична отговорност
  • Декомунизация на обществото
  • Защита на християнските ценности и българската културна идентичност
  • Превръщане в основна вътрешно и външно политическа цел на българската държава противопоставяне на розовия либерален екстремизъм в ценностно, културно и икономическо отношение.

Предизборната програма на „Национално обединение на десницата“ включва необходимите промени във всички сектори, с цел постигане на стратегическите политически цели.

За изпълнение на тези цели „Национално обединение на десницата“ предлага своите политически решения, които са описани в пълната версия на платформат.

📝 Вижте пълната предизборна платформа

_________________________________

💎 Повече за Национално Обединение на Десницата можете да научите от интервюто на Петър Москов.

💎 Най-активно можете да следвате кампанията на КОД в официалната ни Facebook страница.