Ще защитим българското семейство с нов закон за защита на детето. Гордеем се с вековните си национални традиции

Национално обединение на десницата защитава традиционното българско семейство. Няма да позволим агресивната намеса на финансирани от чужбина НПО-та да обсебят възпитанието на българските деца.

В нашата конституция пише, че до 18 годишна възраст за децата отговарят техните родители и всеки опит на либералните правителства да позволят на НПО-та да се намесват в семейното възпитание, е в нарушение на конституцията, допълват от Национално обединение на десницата

„Ще създадем Закон за защита на семейството и нов Закон за защита на детето, който наистина да защитава детството му, а не да го излага на рисковете на нездрави въздействия извън семейството. Българските деца трябва да се радват на любовта и грижата в семейната среда. Трябва да вярват в родителите си и да израстват с техния пример. Доброто семейно възпитание е основа на всяко здраво и проспериращо общество. Преди 70 години, то беше отречено и заменено от комунистическото възпитание в партията и училището. Днес новите марксисти се опитват да го заменят с НПО-та и институции, и правителството на ГЕРБ подпомогна този процес“, казват от Национално обединение на десницата

Оттам допълват, че ще сложат край на това: „Ние защитаваме изконното право на децата на родителска грижа и любов, на защитена и сигурна семейна среда, а не изсмукани от пръстите детски права, измислени единствено в услуга на неясни чуждестранни лобисти“.

България е една от люлките на европейската християнска цивилизация и ние ще отстояваме тези ценности срещу левите либерали. Няма да позволим да ни накарат да се срамуваме от постиженията на нашите предци. Германският министър може да се срамува да назове християнските ценности, но ние се гордеем с тях, защото са ни съхранили като нация, пишат от Национално обединение на десницата.

_________________________________

💎 Повече за Национално Обединение на Десницата можете да научите от интервюто на Петър Москов.

💎 Най-активно можете да следвате кампанията на КОД в официалната ни Facebook страница.